Winkels

Van Beek Art

Van Beek onderscheidt zich door het uitgebreide assortiment dat tegen zeer concurrerende prijzen wordt aangeboden. Of het nu gaat om kunstenaarsbenodigdheden (zoals schildersdoeken, penselen, acrylverf of klei), tekenmaterialen, papier, spuitbussen met verf of royalty free images, computersupplies, kantoorartikelen, dtp supplies, ontwerp- en presentatiematerialen of lijsten; bij Van Beek bent u aan het juiste adres. 

De Kwast

Schilderijenshop is een onderdeel van Thiele Art in Geldrop (nabij Eindhoven). Ons familiebedrijf bestaat sinds 1990 en is al vele jaren met veel plezier actief in de art en frame branche. Met onze schilderijen speciaalzaak in Geldrop zijn wij ondertussen een begrip in onze regio en ver daarbuiten. Door de jarenlange ervaring in de schilderijenmarkt kennen wij het klappen van de zweep. In al deze mooie jaren hebben wij warme contacten in binnen- en buitenland met vele kunstenaars en ateliers gekregen. Hierdoor kunnen wij altijd een ruim aanbod aanbieden voor concurrerende prijzen.

Stips

Stips, de grote liefde van Margit Meijering
Na een leven lang verschillende ondernemingen te hebben gehad, en al enkele jaren de 65 te zijn gepasseerd, heeft ze besloten enkel en alleen nog maar een winkel te willen hebben, waar ze zelf helemaal blij van wordt.